Fill 1 Copy
FAQ
FAQ

Hier vind je enkele veelgestelde vragen over ‘The Sound of Eindhoven’. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een e-mail via info@thesoundofeindhoven.nl!

Wat is het doel van de ‘The Sound of Eindhoven’?

Dit project is bedoeld om muzikaal talent en hun ode aan Eindhoven in de spotlight te zetten. Het doel van de wedstrijd is het kiezen van wat het geluid van Eindhoven wordt, en wel in de vorm van muziek.

Waarom zou je mee doen?

The Sound of Eindhoven biedt je de kans op extra zichtbaarheid en je maakt tegelijkertijd kans om de publieks- en juryprijs te winnen.

Wie kan er allemaal mee doen?

Vanaf 16 jaar mag iedereen meedoen aan de wedstrijd. Alle genres en alle niveau’s zijn welkom. Van rock tot rap en van akoestische lovesongs tot techno tunes zonder lyrics. Je snapt het: écht alles mag. De track hoeft ook niet professioneel opgenomen te zijn, een telefoonopname volstaat ook.

Hoe zit het met de rechten van de deelnemer?

Alle rechten blijven bij jou, wij hebben geen commerciële doelstellingen en nee, er zitten ook geen juridische addertjes onder het gras. Wel vragen we je om mee te werken aan de communicatie van dit project. Om Eindhoven, maar vooral jezelf en jouw track te laten shinen!

What’s in it for Eindhoven365 en Edhv?

We lanceren deze wedstrijd in de vorm van een campagne om de beleving van het merk en de trots op Eindhoven te vergroten, maar ook om de Eindhovense muziekscene een hart onder de riem te steken vanwege de impact van de Covid-19 pandemie. We willen hiermee de stad een positieve vibe meegeven en hebben hier verder geen enkel commercieel belang bij.

Wie zijn betrokken bij dit project?

We hebben een professionele jury met verschillende achtergronden en expertises, omarmd en ondersteund door: Popei, Rock City Institute, Muziekgebouw, Dynamo, CKE Eindhoven, Effenaar, Stichting Cultuur Eindhoven en Metal Factory.

Waarom heb ik, na het inzenden van mijn nummer, nog geen bevestigingsmail ontvangen?

Alle ingezonden nummers worden in de week van 12 april beoordeeld en geselecteerd. Wanneer je nummer is geselecteerd, ontvang je een bevestigingsmail dat je officieel deelneemt aan de wedstrijd.